tirsdag den 5. februar 2013

Et lille pipDug friske billeder af en feberramt mus som alligevel er i humør til at kører med dukkevognen. Filippa har siden i lørdags haft feber. Hun fik dog lov til at få lagt dræn i går. Det vil helt sikkert hjælpe hende, da hendes ører har været meget tilstoppet. Hun har haft mellemørerbetændelse tre gange inden for to måneder. Dagen igennem er der løbet en masse betændelse ud af det ene ører, beklager de ulækre detaljer! Stakkels menneske at hun har gået rundt med sådan en suppe i sit ører. I aften har vi så været forbi vagtlægen, da hun har 40 i feber IGEN. "Det er bare en virus". Det hører jeg igen og igen når jeg bringer Filippa til læge. Selvfølgelig er det godt der ikke er noget alvorligt galt, men det er lidt frustrerende når den ene sygdom efterløser den anden. Filippa har været syg on/off i tre måneder. Og så er der hendes astmatiske bronkitis. Hun hoster, har vejrtrækningsproblemer og opspyt med slim. Astmamedicinen hjælper heldigvis på det, men nogle gange er det virkelig slemt. Filippa får astmamedicin i maske morgen og aften samt en anden astma medicin efter behov. Det er en uge siden Filippa sidst har været i vuggestuen. Hun har endnu ikke prøvet at have en hel uge dernede.  

Beklager den negative tone, men jeg havde brug for at komme ud med det. Når det er sagt, så nyder jeg min lille skat. Hun er simpelthen så dejlig. Elsker elsker elsker hende mere end noget andet!

Jeg er foresten startet på studie igen. Det er dejligt at komme i gang igen. Nu glæder jeg mig til at blive færdig. Vender stærkt tilbage i morgen med billeder af den nye klapvogn ;-)

6 kommentarer:

 1. Rigtig god bedring til den smukke Filippa :) Vores datter har også været syg i 1,5 uge nu med mellemørerbetændelse :( Det er så synd for de små når de bliver ramt :( Håber I får en rigtig dejlig dag og at hun snart får det bedre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jannie :-) Jeg håber også hun snart bliver frisk. God bedring med jeres lille mus

   Slet
 2. Åh hvor er det dog synd for hende, lille mus! Det bliver så godt med dræn, det er jeg sikker på. Karla Gry havde den ene MØB efter den anden, da hun var omkring Filippas alder. Jeg tror rekorden er 7 gange inden for meget kort tid. Drænene hjalp bare så godt og hun har ikke haft det efterfølgende! Jeg er sikker på det vil hjælpe søde Filippa ;) God bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber også hendes dræn kommer til sin ret! Det skal de bare. Det er så synd for hende :-( Lad os håbe lille my ikke bliver et ørerbarn.

   Slet
 3. Åh lille mus..
  Jeg har hørt fra andre, hvor børnene døjer meget med sygdom, at det kan hjælpe at skifte til dagplejen, hvor smittekilderne er meget mere begrænsede. Mon det kunne være en løsning, hvis det ikke bliver bedre med hende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ørerne som driller Filippa, så jeg tror ikke det vil hjælpe vi flyttede hende fra vuggestuen. Desuden har vi verdens bedste vuggestue, så den vil vi aldrig flytte fra ;-)

   Slet