tirsdag den 1. januar 2013

Godt nytår!


Godt nytår søde læsere :-) Vi havde en rigtig hyggelig aften med venner og Filippa. Der kommer til at ske en masse nye forandringer i vores liv det næste stykke tid. I morgen starter Filippa i vuggestue, eller vi starter på indkøringen. Jeg har to eksamner her i januar (en allerede på torsdag), og til februar starter jeg på studie igen. Det bliver spændende, men også lidt vemodigt. Min baby-boble slutter, og vi skal have en ny hverdag. Så hvis jeg er lidt fraværende de næste par uger ved I hvorfor :-)    

8 kommentarer:

 1. Held og lykke med det hele! :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder spændende søde. Glæder mig til at høre mere om det. Heldig lykke med det hele :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde :-) Det bliver spændende

   Slet
 3. Det bliver spændende for jer:) Tak for en dejlig blog, som jeg glæder mig til at følge i 2013:)

  Hvad er det du læser?

  Kh
  Ditte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine rosende ord :-) Jeg læser en finansøkonom.

   Slet
 4. Held og lykke med jeres nye hverdag.
  Glæder mig til at følge med i jeres liv i 2013. Dukke Ella er at finde på bloggen.. Håber hun har fået et godt hjem, og sikker på i får mange oplevelser med hende..
  Rigtig godt nytår..
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Camilla

   Dukke Ella er så fin <3 Ihh jeg har kigget på hende mange gange. Vi har besluttet, at give Filippa den i fødselsdags gave d.10 januar. Derefter kommer hun på bloggen, og så linker jeg til dig ;-)

   God nytår til jer også

   Knus

   Slet